Bedankt iedereen:


Terugblik op het jubileumweekend


Foto's en film van het jubileumweekend
Laatste berichten

03-11-2022
Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


03-11-2022
Uitslagen Run-Bike Event

Op zondag 16 oktober vond het Run-Bike Event plaats. Circa 76 deelnemers gingen de uitdaging aan. Het ging hierbij niet om wie de snelste tijd neerzette. De deelnemers moesten voorafgaande aan de start hun eigen sportprestatie inschatten zonder gebruik te maken van een sporthorloge of fietscomputer. Degene die het dichtst bij de geschatte tijd zat was de winnaar.

De MTB-tocht werd gewonnen door John Verest. Hanny Bouwmans won de 5 km-loop. En bij de 10 km-loop was Ad Meeuws de beste. De drie winnaars ontvingen een uniek 100 jaar De Hei-shirt.

Foto door Patrick van den Broek

Uitslagen:02-09-2022
Save the date: Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


02-09-2022
Run/bike event op zondag 16 oktober


25-08-2022
Bevrijdingsweek Someren van 19 t/m 24 september

Van 19 t/m 24 september vindt de Bevrijdingsweek Someren plaats. Hieronder vinden jullie het programma. Kom die week gezellig langs!25-07-2022
Someren-Heide 100 jaar sportief: Run/bike event op zondag 16 oktober
Op een eeuwfeest kan een sportieve activiteit niet ontbreken in het feestjaar. Zondag 16 oktober a.s. vindt er een uniek run/bike event plaats bij  camping De Kuilen op  de Kuilvenweg 15 in Someren.

‘Wie kan zijn eigen sportprestatie het beste inschatten?'. Jawel, een keer jezelf uitdagen zonder sporthorloge of fietscomputer. Deze mogen niet gebruikt worden,  je MOET het op gevoel doen.

Er is een mooi mountainbike/gravelfiets parcours uitgezet van 21  km, en voor de lopers zijn er leuke routes uitgezet van 5 en 10 km.
Je geeft op welke tijd je denkt TE GAAN DOEN over de afstand die je gaat lopen of fietsen. Degene die het dichtst bij de geschatte  tijd zit, gaat naar huis met een unieke prijs.

Inschrijfgeld  5 euro (inclusief koffie en soep na afloop). Vooraf inschrijven heeft onze voorkeur via een email naar: runbike100jaardehei@outlook.com. Op zondagochtend 16 oktober kan er vanaf 9 uur ingeschreven en betaald worden.


22-06-2022

Open Kubb Toernooi op zondag 24 juli!

Op zondag 24 juli vindt buiten bij De Bunt het Open Kubb Toernooi plaats. Wil je je aanmelden of meer informatie, informeer dan bij 06-23282849.


16-04-2022

Begin gemaakt aan het lasergameterrein in de kerk!

Een groepje enthousiastelingen heeft vandaag een begin gemaakt met het inrichten van het lasergameterrein in de kerk. Kom je op Koningsnacht (dinsdag 26 april) ook een potje meespelen?

Vanaf 20.00 uur is het voor jong en oud mogelijk om deel te nemen. Er worden games gehouden waar iedereen aan mee kan doen, maar het is ook mogelijk om zelf met een groepje vrienden een game te spelen. Deelnemen kan door je op de avond zelf te melden bij de kerk. Het spelen van een game kost 2 euro per persoon per game. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 13 jaar.


Terug naar overzicht

19-03-2022

Geef je op voor Heel De Hei Bakt!

Beste thuis-bakkers in Someren-Heide,

Someren-Heide bestaat 100 jaar. Zo’n groot feest willen we natuurlijk samen vieren met taart.

Graag willen wij alle thuis-bakkers, jong en oud, uitnodigen om een feestelijk baksel te maken ter ere van het jubileum van ons dorp.

Heel De Hei bakt… Hoe werkt dat?
- Noteer de datum: zondag 24 april 2022. Dit is in de officiële feestweek van 100 jaar De Hei.
- Je wilt meedoen… Dan kun je je inschrijven in de SHop. Jouw naam komt dan op de inschrijflijst en je krijgt een bestellijst.
- Je bedenkt een feestelijk baksel voor ongeveer 10 personen.
- Bestellijst: Je kunt de basis ingrediënten zoals eieren, melk, bloem, suiker en veel meer bestellen via de SHop. Zorg ervoor dat je de bestellijst inlevert uiterlijk zaterdag 16 april. Liefst iets eerder.
- De thuisbakkers krijgen 5 eitjes gratis van de SHop!
- Bijzondere zaken als marsepein, glitters en kleurtjes etc. kun je beter zelf kopen. Dat is handiger en dan blijft jouw baksel ook een groot geheim.
- Je kunt jouw bestelling ophalen vanaf woensdag 20 april, in de SHop.
- Je gaat aan de slag en maakt een fantastisch baksel; alleen of samen met je moeder, vader, opa of oma of met vrienden.
- Op zondagochtend 24 april, breng je jouw baksel naar De Bunt. Zorg ervoor dat jouw baksel geheim blijft!

De tijd wordt nog bekend gemaakt op de website van 100 jaar De Hei en/of via facebook.

- Blinde jurering. Er is een deskundige jury die gaat beoordelen hoe feestelijk het baksel is en of het ook lekker is. De jury weet dus niet van wie het baksel is.
- ’s middags wordt er voor alle leeftijden een supergrote ultrafoute bingo georganiseerd.
- Alle baksels worden mooi gepresenteerd zodat alle bingo-bezoekers alvast een kijkje kunnen nemen.
- Tijdens de bingo kan iedereen een hapje proeven van al het lekkers dat jullie gebakken hebben.
- De officiële prijsuitreiking van Heel De Hei bakt, is aan het einde van de middag, na de bingo op het foodplein.

Kortom, het is feest, ‘de opdracht is vrij’ en er kan van alles gebakken worden.

Wij vinden het geweldig als jullie meedoen. Dus trek de stoute schoenen aan en bak samen iets lekkers.

Thuisbakkers zijn jullie er klaar voor......?

Dan … Bakken maar!!!

Heel De Hei Bakt is een samenwerking van ‘100 jaar De Hei’ en De SHopTerug naar overzicht