Bedankt iedereen:


Terugblik op het jubileumweekend


Foto's en film van het jubileumweekend
Laatste berichten

03-11-2022
Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


03-11-2022
Uitslagen Run-Bike Event

Op zondag 16 oktober vond het Run-Bike Event plaats. Circa 76 deelnemers gingen de uitdaging aan. Het ging hierbij niet om wie de snelste tijd neerzette. De deelnemers moesten voorafgaande aan de start hun eigen sportprestatie inschatten zonder gebruik te maken van een sporthorloge of fietscomputer. Degene die het dichtst bij de geschatte tijd zat was de winnaar.

De MTB-tocht werd gewonnen door John Verest. Hanny Bouwmans won de 5 km-loop. En bij de 10 km-loop was Ad Meeuws de beste. De drie winnaars ontvingen een uniek 100 jaar De Hei-shirt.

Foto door Patrick van den Broek

Uitslagen:02-09-2022
Save the date: Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


02-09-2022
Run/bike event op zondag 16 oktober


25-08-2022
Bevrijdingsweek Someren van 19 t/m 24 september

Van 19 t/m 24 september vindt de Bevrijdingsweek Someren plaats. Hieronder vinden jullie het programma. Kom die week gezellig langs!25-07-2022
Someren-Heide 100 jaar sportief: Run/bike event op zondag 16 oktober
Op een eeuwfeest kan een sportieve activiteit niet ontbreken in het feestjaar. Zondag 16 oktober a.s. vindt er een uniek run/bike event plaats bij  camping De Kuilen op  de Kuilvenweg 15 in Someren.

‘Wie kan zijn eigen sportprestatie het beste inschatten?'. Jawel, een keer jezelf uitdagen zonder sporthorloge of fietscomputer. Deze mogen niet gebruikt worden,  je MOET het op gevoel doen.

Er is een mooi mountainbike/gravelfiets parcours uitgezet van 21  km, en voor de lopers zijn er leuke routes uitgezet van 5 en 10 km.
Je geeft op welke tijd je denkt TE GAAN DOEN over de afstand die je gaat lopen of fietsen. Degene die het dichtst bij de geschatte  tijd zit, gaat naar huis met een unieke prijs.

Inschrijfgeld  5 euro (inclusief koffie en soep na afloop). Vooraf inschrijven heeft onze voorkeur via een email naar: runbike100jaardehei@outlook.com. Op zondagochtend 16 oktober kan er vanaf 9 uur ingeschreven en betaald worden.


22-06-2022

Open Kubb Toernooi op zondag 24 juli!

Op zondag 24 juli vindt buiten bij De Bunt het Open Kubb Toernooi plaats. Wil je je aanmelden of meer informatie, informeer dan bij 06-23282849.


16-04-2022

Begin gemaakt aan het lasergameterrein in de kerk!

Een groepje enthousiastelingen heeft vandaag een begin gemaakt met het inrichten van het lasergameterrein in de kerk. Kom je op Koningsnacht (dinsdag 26 april) ook een potje meespelen?

Vanaf 20.00 uur is het voor jong en oud mogelijk om deel te nemen. Er worden games gehouden waar iedereen aan mee kan doen, maar het is ook mogelijk om zelf met een groepje vrienden een game te spelen. Deelnemen kan door je op de avond zelf te melden bij de kerk. Het spelen van een game kost 2 euro per persoon per game. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 13 jaar.


Terug naar overzicht

23-09-2020

In 2022 bestaat Someren-Heide 100 jaar!

Het duurt nog even, maar in 2022 zal Someren-Heide 100 jaar bestaan.

Op 26 april 2022 is het precies 100 jaar geleden dat de eerste ontginningskavels door de gemeente Someren aan een drietal kopers zijn verkocht. Deze gebeurtenis, die in een officieel document is vastgelegd, beschouwen we als de start van de huidige gemeenschap van Someren-Heide. In de daarop volgende jaren zijn boeren van heinde en verre naar hier gekomen om de Somerense Hei te ontginnen en de basis te leggen van ons mooie dorp “De Hei”.

Dit jubileum willen we als dorp niet ongemerkt voorbij laten gaan. In 2022 willen we graag allerlei activiteiten organiseren om deze mijlpaal samen te gaan vieren. Op initiatief van het Dorpsoverleg is er daarom sinds kort een werkgroep in het leven geroepen om een start te maken met de voorbereidingen van dit eeuwfeest. Komende maanden zal steeds meer duidelijk worden hoe we dit feestjaar vorm gaan geven. Op deze website zul je alle informatie rondom het jubileum vinden.

Het organisatiecomité bestaat uit de volgende leden: Jo Louwers, Ine van der Zwaan, Anke Teunissen, Ennie van den Boer, Judith Bleekman, Wim van den Broek, John Henkes, Henrie Kuijpers, Christian Hendriks en Teun Verhees.Terug naar overzicht