Bedankt iedereen:


Terugblik op het jubileumweekend


Foto's en film van het jubileumweekend
Laatste berichten

03-11-2022
Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


03-11-2022
Uitslagen Run-Bike Event

Op zondag 16 oktober vond het Run-Bike Event plaats. Circa 76 deelnemers gingen de uitdaging aan. Het ging hierbij niet om wie de snelste tijd neerzette. De deelnemers moesten voorafgaande aan de start hun eigen sportprestatie inschatten zonder gebruik te maken van een sporthorloge of fietscomputer. Degene die het dichtst bij de geschatte tijd zat was de winnaar.

De MTB-tocht werd gewonnen door John Verest. Hanny Bouwmans won de 5 km-loop. En bij de 10 km-loop was Ad Meeuws de beste. De drie winnaars ontvingen een uniek 100 jaar De Hei-shirt.

Foto door Patrick van den Broek

Uitslagen:02-09-2022
Save the date: Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


02-09-2022
Run/bike event op zondag 16 oktober


25-08-2022
Bevrijdingsweek Someren van 19 t/m 24 september

Van 19 t/m 24 september vindt de Bevrijdingsweek Someren plaats. Hieronder vinden jullie het programma. Kom die week gezellig langs!25-07-2022
Someren-Heide 100 jaar sportief: Run/bike event op zondag 16 oktober
Op een eeuwfeest kan een sportieve activiteit niet ontbreken in het feestjaar. Zondag 16 oktober a.s. vindt er een uniek run/bike event plaats bij  camping De Kuilen op  de Kuilvenweg 15 in Someren.

‘Wie kan zijn eigen sportprestatie het beste inschatten?'. Jawel, een keer jezelf uitdagen zonder sporthorloge of fietscomputer. Deze mogen niet gebruikt worden,  je MOET het op gevoel doen.

Er is een mooi mountainbike/gravelfiets parcours uitgezet van 21  km, en voor de lopers zijn er leuke routes uitgezet van 5 en 10 km.
Je geeft op welke tijd je denkt TE GAAN DOEN over de afstand die je gaat lopen of fietsen. Degene die het dichtst bij de geschatte  tijd zit, gaat naar huis met een unieke prijs.

Inschrijfgeld  5 euro (inclusief koffie en soep na afloop). Vooraf inschrijven heeft onze voorkeur via een email naar: runbike100jaardehei@outlook.com. Op zondagochtend 16 oktober kan er vanaf 9 uur ingeschreven en betaald worden.


22-06-2022

Open Kubb Toernooi op zondag 24 juli!

Op zondag 24 juli vindt buiten bij De Bunt het Open Kubb Toernooi plaats. Wil je je aanmelden of meer informatie, informeer dan bij 06-23282849.


16-04-2022

Begin gemaakt aan het lasergameterrein in de kerk!

Een groepje enthousiastelingen heeft vandaag een begin gemaakt met het inrichten van het lasergameterrein in de kerk. Kom je op Koningsnacht (dinsdag 26 april) ook een potje meespelen?

Vanaf 20.00 uur is het voor jong en oud mogelijk om deel te nemen. Er worden games gehouden waar iedereen aan mee kan doen, maar het is ook mogelijk om zelf met een groepje vrienden een game te spelen. Deelnemen kan door je op de avond zelf te melden bij de kerk. Het spelen van een game kost 2 euro per persoon per game. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 13 jaar.


Terug naar overzicht

03-06-2021

Word lid van Club van 100 jaar De Hei!

In 2022 gaan we met z’n allen een geweldig feest vieren, namelijk het 100-jarig bestaan van Someren-Heide. Heeft u er ook al zo’n zin in?

Een werkgroep is al volop bezig met voorbereidingen om er samen met iedereen uit De Hei een mooi jaar van te maken. Van vrijdag 22 april t/m woensdag 27 april zal er een feestweekend voor jong en oud georganiseerd worden. En ook verschillende verenigingen hebben al toegezegd om gedurende het jaar leuke activiteiten in het kader van 100 jaar De Hei te organiseren.

Maar… feestvieren kost geld. Om alle ideeën te kunnen realiseren en er samen een mooi jaar van te maken hopen we op financiële steun vanuit onze gemeenschap. Wilt u een steentje bijdragen? Wordt dan lid van de Club van 100 Jaar De Hei!

Hoe word ik lid van de Club van 100 Jaar De Hei?
Lid worden kan via deze link: www.steunactie.nl/actie/club-van-100-jaar-de-hei

Lid worden kost géén 100 euro, en zelfs geen 100 gulden! We vragen een (eenmalige) bijdrage van 22 euro om lid te worden van ons gezelschap.

Wilt u ons met een hoger bedrag steunen? Dat mag natuurlijk altijd! U kunt dan zelf een ander bedrag invullen.

Waarom zou ik lid worden?
Als u lid wordt zien we u voortaan als supporter van De Hei. Het geld dat wordt opgehaald, zal gebruikt worden voor de organisatie van o.a. een feestavond, expositie, activiteiten voor jong en oud, jubileumaandenken en dorpsversiering.

Als dank voor uw steun, zal uw naam worden vermeldt op onze website 100jaardehei.nl! Daarnaast zullen we u per mail op de hoogte houden van het nieuws rondom 100 Jaar De Hei.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@100jaardehei.nl. Of neem contact op met Ine van der Zwaan of Christian Hendriks. Als werkgroep willen we jullie alvast bedanken voor jullie steun!Terug naar overzicht