Bedankt iedereen:


Terugblik op het jubileumweekend


Foto's en film van het jubileumweekend
Laatste berichten

03-11-2022
Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


03-11-2022
Uitslagen Run-Bike Event

Op zondag 16 oktober vond het Run-Bike Event plaats. Circa 76 deelnemers gingen de uitdaging aan. Het ging hierbij niet om wie de snelste tijd neerzette. De deelnemers moesten voorafgaande aan de start hun eigen sportprestatie inschatten zonder gebruik te maken van een sporthorloge of fietscomputer. Degene die het dichtst bij de geschatte tijd zat was de winnaar.

De MTB-tocht werd gewonnen door John Verest. Hanny Bouwmans won de 5 km-loop. En bij de 10 km-loop was Ad Meeuws de beste. De drie winnaars ontvingen een uniek 100 jaar De Hei-shirt.

Foto door Patrick van den Broek

Uitslagen:02-09-2022
Save the date: Eindejaarsfeest op vrijdag 30 december


02-09-2022
Run/bike event op zondag 16 oktober


25-08-2022
Bevrijdingsweek Someren van 19 t/m 24 september

Van 19 t/m 24 september vindt de Bevrijdingsweek Someren plaats. Hieronder vinden jullie het programma. Kom die week gezellig langs!25-07-2022
Someren-Heide 100 jaar sportief: Run/bike event op zondag 16 oktober
Op een eeuwfeest kan een sportieve activiteit niet ontbreken in het feestjaar. Zondag 16 oktober a.s. vindt er een uniek run/bike event plaats bij  camping De Kuilen op  de Kuilvenweg 15 in Someren.

‘Wie kan zijn eigen sportprestatie het beste inschatten?'. Jawel, een keer jezelf uitdagen zonder sporthorloge of fietscomputer. Deze mogen niet gebruikt worden,  je MOET het op gevoel doen.

Er is een mooi mountainbike/gravelfiets parcours uitgezet van 21  km, en voor de lopers zijn er leuke routes uitgezet van 5 en 10 km.
Je geeft op welke tijd je denkt TE GAAN DOEN over de afstand die je gaat lopen of fietsen. Degene die het dichtst bij de geschatte  tijd zit, gaat naar huis met een unieke prijs.

Inschrijfgeld  5 euro (inclusief koffie en soep na afloop). Vooraf inschrijven heeft onze voorkeur via een email naar: runbike100jaardehei@outlook.com. Op zondagochtend 16 oktober kan er vanaf 9 uur ingeschreven en betaald worden.


22-06-2022

Open Kubb Toernooi op zondag 24 juli!

Op zondag 24 juli vindt buiten bij De Bunt het Open Kubb Toernooi plaats. Wil je je aanmelden of meer informatie, informeer dan bij 06-23282849.


16-04-2022

Begin gemaakt aan het lasergameterrein in de kerk!

Een groepje enthousiastelingen heeft vandaag een begin gemaakt met het inrichten van het lasergameterrein in de kerk. Kom je op Koningsnacht (dinsdag 26 april) ook een potje meespelen?

Vanaf 20.00 uur is het voor jong en oud mogelijk om deel te nemen. Er worden games gehouden waar iedereen aan mee kan doen, maar het is ook mogelijk om zelf met een groepje vrienden een game te spelen. Deelnemen kan door je op de avond zelf te melden bij de kerk. Het spelen van een game kost 2 euro per persoon per game. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 13 jaar.


Terug naar overzicht

20-02-2022

Kom je ook naar de lezing van Wim Daniëls?

Op dinsdagavond 22 maart komt Wim Daniëls (Aarle-Rixtel) naar ons dorp. Dhr. Daniëls is taalkundige, schrijver en presentator. Misschien kennen jullie hem wel van de zesdelige tv-serie over het dorpsgevoel, vroeger en nu (2021, Omroep Max, NPO1). De kijkcijfers waren overweldigend: gemiddeld meer dan 1,2 miljoen kijkers per aflevering. Er komt een vervolg met zes nieuwe afleveringen, die uitgezonden worden vanaf 8 mei 2022, NPO1. Ook geeft hij cabaretvoorstellingen. Zijn laatste voorstelling heet 'Koken met taal'. Dhr. Daniels geeft vele lezingen waaronder over ‘de geschiedenis en betekenis van achternamen’ en ‘het dorp van vroeger en nu’. Voor meer informatie: www.wimdaniels.nl

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van ons pioniersdorp wil het Dorpsoverleg (in de statuten: Sociaal-cultureel werk Someren-Heide) haar naam eens een keer eer aan doen door het organiseren van een feestelijke culturele bijeenkomst. Wij hopen dat we met z’n allen nog eens wat op kunnen steken over ons dorp. Wij hebben geen grote theaterzaal maar speciaal voor zijn komst zorgen wij dat onze gymzaal omgetoverd wordt in ‘het theater van De Hei’.

Wij willen graag de inwoners van Someren-Heide als eerste de kans geven om het optreden van dhr. Daniels bij te wonen. Vol = Vol.

- Kaartverkoop: u kunt uw kaartjes kopen bij de SHop (kosten 5 euro, inclusief koffie/thee bij binnenkomst).
- Locatie: De Bunt
- Tijd: zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uurTerug naar overzicht